Пребарување

Продукт(и)

Ѓаволот дојде по своето

Една девојка е убиена. Друга исчезнала.Флора Хансе тврди дека видела сѐ.Инспекторот Јона Лина н..

Автор: Лаш Кеплер

360 ден 450 ден

Лазар

Јурек Валтер е убиен пред многу години. Полицајците продолжуваат да се занимаваат со други случ..

Автор: Лаш Кеплер

440 ден 550 ден

Ловец на зајаци

Десет мали зајаци, сите облечени во бело,Се обидоа да летнат на небото со летачка.Врвцата на летачка..

Автор: Лаш Кеплер

440 ден 550 ден

Сенка

Се додека не беше откриено првото тело, никој сериозно не ја сфати видеоснимката. Секретарката од ад..

Автор: Лаш Кеплер

392 ден 490 ден

Хипнотизер

Што се крие човековиот мозок и колку длабоко може да се навлезе во него за да се откријат негов..

Автор: Лаш Кеплер

392 ден 490 ден

Човекот од огледалото

Шеснаестгодишната Џени Линд е киднапирана сред бел ден додека се враќа од училиште. Однесена е во за..

Автор: Лаш Кеплер

504 ден 630 ден

Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)