Книгохоличари

Ако прозбориш

Ако прозбориш

Вистинска приказна за три сестри, Ники, Сами и Тори. По повеќе од една деценија го слушнаа зборот Ма..

Автор: Грег Олсен

417 ден 490 ден

Возот со сираци

Возот со сираци

Моли e тинејџерка која ќе го изгуби својот татко во сообраќајна несреќа, но бидејќи нејзината мајка ..

Автор: Кристина Бејкер Клајн

391 ден 460 ден

Градината на пеперутките

Градината на пеперутките

Во една изолирана стаклена палата има стаклена градина. Во оваа градина растат разнобојни цветови, б..

Автор: Дот Хачинсон

340 ден 400 ден

Девојчето што го оставија зад себе

Девојчето што го оставија зад себе

1941 г. Букурешт: една ледена јануарска ноќ, мало четиригодишно девојче седеше смрзнато на надворешн..

Автор: Роксана Велецос

383 ден 450 ден

Детето што молчеше

Детето што молчеше

Малото момче Ајден, залута далеку од училиште за време на страшна поплава во малото гратче Бишоптаун..

Автор: Сара Дензил

383 ден 450 ден

Добра лоша девојка

Добра лоша девојка

Еви е девојче со мистериозно минато, згрижена во дом за деца со највисок степен на заштита и безбедн..

Автор: Мајкл Роботам

357 ден 420 ден

Ирене

Ирене

Командант Верховен живее идиличен живот со неговата прекрасна сопруга Ирене и очекуваат дете. Негова..

Автор: Пјер Леметр

357 ден 420 ден

Клучот на Сара

Клучот на Сара

Париз, 1942 година: Сара, десетгодишна Еврејка, е брутално упасена од француската полиција, зае..

Автор: Татијана Де Роснај

357 ден 420 ден

Крвава венчавка

Крвава венчавка

Софи е млада вдовица која секое утро се буди со солзи во очите и грутка во грлото, прогонувана од ви..

Автор: Пјер Леметр

340 ден 400 ден

Мајски рози

Мајски рози

Прија е млада девојка која е мета на сериски убиец, истиот кој ја убил нејзината сестра пред неколку..

Автор: Дот Хачинсон

391 ден 460 ден

Малата пациентка

Малата пациентка

Изабел е пациентка сместена помеѓу ѕидовите на високобезбедносниот психијатриски центар за деца „Кро..

Автор: Сара Дензил

383 ден 450 ден

Најди ме

Најди ме

Рени е четиригодишно девојче и ќерка на сериски убиец. Нејзиниот татко ја користи како мамка: таа гл..

Автор: Ана Фрејзер

383 ден 450 ден

Невидлива

Невидлива

Рејчел е средовечна жена во менопауза. Таа во цутот на нејзината младост била сон на секој маж. Од м..

Автор: Сузи Лајнес

374 ден 440 ден

Никогаш повеќе нема да ме видиш

Никогаш повеќе нема да ме видиш

Кога сопругот на Бети се враќа од војна тешко повреден и неприсебен со физчки и психички лузни, тој ..

Автор: Лесли Пирс

391 ден 460 ден

Остани

Остани

Лукас е четиринаесетгодишно момче кое расте во дисфункционално семејство, додека неговиот брат води ..

Автор: Кетрин Рајан Хајд

391 ден 460 ден

Прикажани 1 до 15 од 25 (2 страни)