Романси

Чекај ме кај езерото

Ферн Брукбенкс голем дел животот поминала размислувајќи за Вил Бакстер. Во своите рани дваесетт..

Автор: Карли Форчан

400 ден 500 ден

Лето како во Мама миа

Лорел не ризикувала никогаш во животот. Сепак, како што се приближува летото, решена е да го направи..

Автор: Ени Робертсон

312 ден 390 ден

Последната годишнина

Софи Ханивел отсекогаш се прашувала дали згрешила кога го оставила Томас Гордон. Бил совршен, но на ..

Автор: Лијан Моријарти

392 ден 490 ден

Маскарада

Семејството на Елена Бисет решава да го помине последното лето во нивниот модерен дом на островот Ме..

Автор: Мелани Добсон

392 ден 490 ден

Љубовта доаѓа тивко

Марти и Клем тргнуваат да си ги остварат надежите и соништата на Западот. Штом пристигнуваат, Клем г..

Автор: Џенет Оук

336 ден 420 ден

Колекционер на повреди

Ме полеваше со сè што е потребно за опстанок, со сè лажно што го собра од светот злобен, а моите очи..

Автор: Александра Стојановиќ

240 ден 300 ден

Скици од Венеција

2001 година…Каролин Грант се бори со прифаќање на крајот на својот брак, кога ќе добие неочекувано н..

Автор: Рис Боуен

504 ден 630 ден

Сите лета потоа

Шест лета за вљубување – еден миг за разделба. И еден викенд за исправка.Персефони Фрејзер наместо д..

Автор: Карли Форчан

400 ден 500 ден

Лекции по хемија

Кога лекциите по хемија се лекции за животот...Хемичарката Елизабет Зот не е обична жена. Таа не е с..

Автор: Бони Гармус

400 ден 500 ден

Погодокот

Тој знае како да ја погоди целта – на мразот и надвор од него…Али Хејс е во криза. Наскоро ќе диплом..

Автор: Ел Кенеди

360 ден 450 ден

Играчот

Го запознав Броди Истон во машката соблекувална. Требаше да го направам моето прво интервју како спо..

Автор: Вај Киленд

360 ден 450 ден

Убавина од љубов

Таа го освои срцето на најпосакуваниот плејбој. Но, дали тој сепак може да одолее на најубавите жени..

Автор: Џорџија Кејтс

392 ден 490 ден

Лавицата од Мароко

Атрактивна, храбра, остроумна… но, сепак немажена.Англија, XIX век. Сибила е богата бунтовна наследн..

Автор: Џулија Дросен

360 ден 450 ден

Гола вистина

Брин зад себе го остава скандалот со политичар и се сели во Лондон за да заборави на минатото. Таму ..

Автор: Рејн Милер

336 ден 420 ден

Давам сè

Итан не може да се помири со тоа што Брин го напушти. Тој не може да живее без неа и е спремен да се..

Автор: Рејн Милер

360 ден 450 ден

Прикажани 31 до 45 од 182 (13 страни)