За нас


Книжарницата Букленд се наоѓа во Центар на ул. Петричка бр.6 кај Железничка станица, веднаш карши Македонска Пошта.

Со својот пријатен амбиент, книжарницата Букленд ви овозможува да зачекорите во магичниот свет на книгите, каде се наоѓаат наслови за сите генерации и за сечиј вкус.

Ги имаме најбараните наслови од повеќе издавачки куќи од Македонија на едно место. И во иднина, ќе настојуваме да го збогатиме вашиот избор со нови изданија од самиот врв на светската литература!