Пребарување

Продукт(и)

Гласот на Господарот

„Гласот на Господарот“ заедно со „Соларис“ и „Киберијада“ спаѓа меѓу најпознатите дела на Станислав ..

Автор: Станислав Лем

400 ден

Едем

Напишан во 1958 година, „Едем“ ја отвора зрелата епоха во творештвото на Лем од жанрот на научната ф..

Автор: Станислав Лем

350 ден

Непобедлив

Вселенскиот брод „Непобедлив“ слетува на планетата Регис III. Задачата на неговиот екипаж е да ги от..

Автор: Станислав Лем

300 ден

Соларис

Најчитаниот автор на научна фантастика во светот конечно на македонски, со едно од најважните Sci-Fi..

Автор: Станислав Лем

300 ден

Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)