Пребарување

Продукт(и)

Аурис

И најмалото отстапување во звукот и фреквенцијата на гласот е доволно за познатиот форензички фонети..

Автор: Себастијан Фицек, Винсент Клиш

450 ден

Месечарот

Како дете и во тинејџерските години, Леон имал проблеми со несоница. Месечарејќи, знаел дури и да ст..

Автор: Себастијан Фицек

420 ден

Надвор од контрола (амок)

Себастијан Фицек, германскиот крал на трилерот, загосподарува со етерот со својот нов потресен и зас..

Автор: Себастијан Фицек

590 ден

Пакетот

Младата психијатарка Ема Штајн воопшто не излегува од дома од вечерта кога ја силуваат во хотелска с..

Автор: Себастијан Фицек

420 ден

Подарокот

Милан Берг стои на семафор кога одеднаш до него застанува возило. На задното седиште седи ужасно пре..

Автор: Себастијан Фицек

550 ден

Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)