Пребарување

Продукт(и)

Вкусот на одмаздата

Карл Морк се враќа со најсложениот случај досега!Во 1987 година Нет Хермансен планира да им се одмаз..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

500 ден

Жртва 2117

Застрашувачка меѓународна истрага ја открива сложената животна приказна на еден од членовите на одде..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

550 ден

Ловци на фазани

Во 1987 година, во викендичка во северна Данска, сурово се убиени брат и сестра. Полицијата се сомне..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

450 ден

Манипулант

Телефонот го буди Карл Морк од утринската дремка во подрумот од полицискиот штаб. Повикот е од колег..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

550 ден

Натриум хлорид

На својот шеесетти роденден, една жена си го одзема животот. Кога случајот пристигнува на бирото на ..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

550 ден

Порака во шише

Израснат во екстремно религиско семејство, кога пораснал, педантно и безмилосно тргнал во поход да с..

Автор: Јуси Адлер-Олсен

500 ден

Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)