Пребарување

Продукт(и)

Читајте ги луѓето како книга

Книга за брзо читање на луѓето: дешифрирање на говорот на телото, откривање лаги и манипулации и раз..

Автор: Патрик Кинг

320 ден

Прикажани 1 до 1 од 1 (1 страни)