Живот, осврт кон вашиот животен пат е длабоко медитативна, инспиративна и над сè возбудлива книга полна со оптимизам. Таа ќе ви помогне да препознаете и да решите многу значајни прашања со кои се среќавате на својот животен пат. Како и секогаш, Лујза Хеј се занимава со најважните теми – детството и растењето, себеприфањето, врските, работата, здравјето, духовноста, стареењето, смртта... Искрено човечки и со едноставни зборови, таа ви помага на најдобар начин да се соочите со проблемите, стравовите и предизвиците низ кои секојдневно поминувате, и ви нуди ефикасни решенија за нивно надминување.

Без оглед на тоа со какви пречки се соочувате на својот животен пат, Лујза Хеј постојано ве потсетува дека величествениот, восхитувачки, на моменти застрашувачки или комичен феномен што ќе го искусите од мигот на раѓањето до мигот на заминувањето од оваа наша прекрасна планета, е всушност ЖИВОТОТ. Уживајте во неговото чудо!

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
    Лош           Добар

Живот

  • Издавачка куќа: Три
  • Автор: Лујза Хеј
  • Достапност: На залиха
  • 280 ден


Слични продукти

(С)Фати го типот што го посакуваш

Метју Хаси, експерт за врски и професионален стројник, во оваа книга ви ги открива тајните на машкио..

Автор:

400 ден

Како да стекнете квалитетни односи, доверба и влијание кај луѓето

Некои луѓе зрачат со магнетна моќ. Како да имаат во себе нешто што другите не можат да го одбијат. Д..

Автор:

320 ден

Мудар родител - среќно дете

„По дваесет години како семеен психолог, знам дека никој не е роден како добар родител. Но, исто так..

Автор:

600 ден

Thrivity Активатор

Наменет за сите што веруваат дека можат подобро!Thrivity Активатор е интерактивен водич во развојот ..

Автор:

600 ден

Ознаки: zivot, lujza hej