• Како подобро да се мисли

Експертката за човечката природа, Кристел Петитколен, се враќа со продолжението на хитот „Како помалку да се мисли“. По читањето на книгата „Како помалку да се мисли“ сигурно веќе знаеш дека припаѓаш на кругот на личности што постојано анализираат. Свесен си и за тоа дека менталната преоптовареност е твој адут, а фантастичниот ум – алатка за самоусовршување. Само, како оптимално да се искористи тоа што се наоѓа во твојата глава? Книгата „Како подобро да се мисли“ најпосле ќе ги тргне колебањата што те мачат. Авторката ја напиша како реакција на многубројните молби на читателите што бараа совети во врска со нивните секојдневни проблеми.

Ако сакаш да го продлабочиш знаењето за исклучително размислувачките и да дознаеш како да пронајдеш мир на професионален план, во односите со најблиските и во љубовта, задолжително земи ја оваа книга! Покрај неа подобро ќе се разбереш себе си и другите, ќе ја развиеш и ќе ја засакаш својата необична посебност, а исто така ќе научиш како да го организираш опкружувањето за во него да се чувствуваш посигурно...

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!
    Лош           Добар

Како подобро да се мисли

  • Издавачка куќа: Бата Прес
  • Автор: Кристел Петитколен
  • Достапност: На залиха
  • 430 ден


Слични продукти

Телото памети

Телото памети

За да се случи вистинска промена, телото треба да сфати дека опасноста поминала и да живее во сегашн..

Автор:

690 ден

Умешноста да ја креирате вашата реалност

Умешноста да ја креирате вашата реалност

Водич за свесни креатори„Драги свесни креатори! Во вашите раце се наоѓа Водич за креирање на ре..

Автор:

450 ден

Бидете опседнати или бидете просечни

Бидете опседнати или бидете просечни

Не треба да избирате помеѓу ова и она, момеѓу успехот и добриот живот. Тоа е за просечните луѓе што ..

Автор:

450 ден

Чудото на исправната мисла

Чудото на исправната мисла

Авторот нѐ учи дека она за кое копнееме, искрено го посакуваме и се стремиме да го достигнеме, има т..

Автор:

400 ден

Ознаки: kako podobro da se misli, kristel petitkolen