Илика

Продавницата за желби на Алберта

Во малиот град крај морето се зборува дека Алберта Броканте има посебна продавница. Затоа се повеќе ..

Автор: Мартина Валтер

440 ден 550 ден

Мачката Елеонора

Монодрамата "Мачката Елеонора" претставува хибриден драмски текст, кој се занимава со еден специфиче..

Автор: Карен Јес

200 ден 250 ден

Што е река?

Реките пренесуваат седименти и чувства, ги оживуваат земјата и духот, и поврзуваат места и времиња. ..

Автор: Моника Вајценавичене

480 ден 600 ден

Девојчински спомени

"Девојчински спомени" од Ани Ерно е уште едно навраќање на авторката кон лавиринтите на своето минат..

Автор: Ани Ерно

312 ден 390 ден

Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)