Муза

Тивки години

Тивки години

Богдана е затворена девојка која живее со својот студен татко и со добродушната Бјела. Измачена е од..

Автор: Алена Морнштајнова

350 ден

Три јаболка паднаа од небото

Три јаболка паднаа од небото

Три јаболка паднаа од небото – „едно за оној што видел, друго за оној што раскажал, а..

Автор: Нарине Абгарјан

370 ден

Хана

Хана

Деветгодишната Мира оди со другарите на река за да си играат пловејќи на парчиња мраз и покрај тоа ш..

Автор: Алена Морнштајнова

360 ден

Шепкачки

Шепкачки

Роман за созревањето, за вистинското другарство меѓу две тинејџерки, обоено со колоритот на Подласје..

Автор: Алена Сабухова

350 ден

Прикажани 16 до 19 од 19 (2 страни)