Култура

Играта на господин Филип

Пензионерот Филип добива покана од продукциска куќа да учествува, како натпреварувач, во шоуто – „Шт..

Автор: Санта Аргирова

280 ден 350 ден

Ловец на спомени

„Ловец на спомени“ е егзистенцијална сага, драматична игра проткаена со копнеж. Виртуозна прика..

Автор: Катерина Серафимовска

280 ден 350 ден

Горчливиот вкус на успехот

…И покрај големиот успех во Париз, на лицето на Петра провејуваше една сенка што ги истакнуваше нејз..

Автор: Милијана Павловска

280 ден 350 ден

Сезона на соништата

Сара има на располагање едно лето да организира пет свадби како од бајките. Но, дали таа ќе успее во..

Автор: Фиона Валпи

392 ден 490 ден

Експериментот Вистинска љубов

Не се плашете од љубовта, прифатете ја и таа ќе ве направи среќни.Фелисити „Физи“ Чен е целосно..

Автор: Кристина Лорен

392 ден 490 ден

Ништо од ова не е вистина

Која е Џози Фер? И што сторила таа?На прославата на четириесет и петтиот роденден во едно локал..

Автор: Лиса Џул

400 ден 500 ден

Одмаздата на Тудорите

Елизабета е конечно на престолот. Очајна од ситуацијата таа го повикува својот најверен шпион да ù п..

Автор: К.В.Гортнер

440 ден 550 ден

Еден ден со тебе

Еден ден, пет животи, но чии срца ќе бидат скршени со завршувањето на ноќта?Денот за сите започна во..

Автор: Шари Ло

392 ден 490 ден

Лавовите од петтата авенија

Една навидум безопасна ситуација може да ја доведе во прашање егзистенцијата на едно среќн..

Автор: Фиона Дејвис

416 ден 520 ден

Париската ќерка

Приказна за две мајки кои ќе мора да донесат незамисливи одлуки пред налетот на нацистичката окупаци..

Автор: Кристин Хармел

416 ден 520 ден

Нека снежи

Реалноста многу често не е онаква каква што ние си ја замислуваме. Но, понекогаш вреди да се ризикув..

Автор: Бет Моран

416 ден 520 ден

Рецептот за надеж

Еви бега од навидум блескавиот живот со нејзиниот речиси бивш сопруг. Од загубата на нејзиното бебе...

Автор: Фиона Валпи

392 ден 490 ден

Ќе ти вратам за се

Секоја среда, како часовник, теророт се враќа.Изгледаше навидум како обична среда, се додека не заѕв..

Автор: Тереса Дрискол

392 ден 490 ден

(Не)откриената тајна

Може ли старата куќа која се распаѓа да понуди нов живот, нова љубов и нова надеж?Животот на Џи..

Автор: Фиона Валпи

392 ден 490 ден

Палатата со магнолии

Њујорк 1919 година. Откако ја губи мајка си, животот на 21 годишната Лилијан Картер целосно се распа..

Автор: Фиона Дејвис

416 ден 520 ден

Прикажани 1 до 15 од 80 (6 страни)