Трилери и мистерии

Хипнотизер

Што се крие човековиот мозок и колку длабоко може да се навлезе во него за да се откријат негов..

Автор: Лаш Кеплер

490 ден

Умри за мене

Кетрин Кол била убедена дека нејзиниот свршеник е совршениот маж сѐ додека не дознала дека всушност ..

Автор: Синтија Идн

450 ден

Аурис

И најмалото отстапување во звукот и фреквенцијата на гласот е доволно за познатиот форензички фонети..

Автор: Себастијан Фицек, Винсент Клиш

450 ден

Токио

Греј е во Токио во потрага по изгубен филм, што ги прикажува настаните од Нанкинг. Велат дека филмот..

Автор: Мо Хајдер

470 ден

Верниот читател

Трилогијата "Ловецот на вештерки" преку ноќ го прославува авторот на трилери Роџер Копонен. Но, се ч..

Автор: Макс Сек

490 ден

Еден по еден

„Ми треба Вашата помош, детективе. Оган или вода?“Детективот Роберт Хантер добива анонимен повик и ч..

Автор: Крис Картер

490 ден

Инстинкт

Напната психолошка драма што се чита во еден здив, за создавање и за растурање на едно семејство — и..

Автор: Ешли Одрин

420 ден

Куќата на гласовите

Пјетро Гербер не е обичен психолог. Специјалист е за хипноза, а сите негови пациенти имаат нешто зае..

Автор: Донато Каризи

490 ден

Ќерката

Некој знае што направила… сега сака да ја натера да плати.Пред седумнаесет години нешто ѝ се случи н..

Автор: Луси Досон

470 ден

Умот на убиецот

Дали минатото може да остане само минато?Три женски тела се пронајдени балсамирани – позираат како д..

Автор: Мајк Омер

490 ден

Никогаш не откажувај се

Форензичкиот генеалог Вилоу Андерсон ги следи стапките на својот покоен дедо во сопствената потрага ..

Автор: Елизабет Годард

420 ден

Тајниот говор

Том Роб Смит, авторот на "Дете 44", ни се враќа со напнат, неизвесен, нов трилер: приказна во која г..

Автор: Том Роб Смит

490 ден

Левораката дама

Сега и филм на „Нетфликс“ со Мили Боби Браун, Хенри Кавеил и Хелен Бонам Картер!Енола Холмс е во бег..

Автор: Ненси Спрингер

280 ден

Исчезнатиот маркиз

Сега и филм на „Нетфликс“ со Мили Боби Браун, Хенри Кавеил и Хелен Бонам Картер!Запознајте ја Енола ..

Автор: Ненси Спрингер

280 ден

Храмот на натписите

Тлото започнува да се тресе... Консепсион, Чиле, 2010 година. Во целиот тој хаос на Нивес ù приоѓа ж..

Автор: Петар Стојановски

300 ден

Прикажани 106 до 120 од 275 (19 страни)