Романси

Овој човек - посветен

Џеси е посесивен кон својата сопруга Ава, затоа што ја сака со секоја клетка од своето битие…Живот н..

Автор: Џоди Елен Малпас

650 ден

Поврзаноста на Кали и Кајден

Сите жени го гледаат Кајден како плејбој, но тој страда во тишина.Една ноќ кога мисли дека повеќе не..

Автор: Џесика Соренсен

480 ден

Последна желба

1996 е годината која менува сѐ за Меги. Кога на шеснаесет години ја праќаат да живее со тетка која е..

Автор: Николас Спаркс

550 ден

Сите недовршени нешта

Ноа е на врвот од писателската кариера. Со милионските тиражи и обезбедените права за филмување на н..

Автор: Ребека Јарос

590 ден

Изопачени игри

Сериозниот, арогантен и секогаш намуртен елитен телохранител Рис Ларсен има две правила: прво, да ги..

Автор: Ана Хуанг

470 ден

Плејбој

Се запознавме на венчавката на мојата најдобра пријателка. Кришум се погледнувавме цела вечер – не м..

Автор: Вај Киленд

450 ден

Неговите тајни

Крис стана нејзин живот, нејзино срце, нејзина душа. Но, тој е мрачен и оштетен. Неговите тајни се м..

Автор: Лиса Рене Џонс

470 ден

Љубовна замка

Итан е човек кој има контрола над сè, но лесно ја губи кога е во прашање Брин. Тој е толку заштитнич..

Автор: Рејн Милер

480 ден

Нека снежи

Реалноста многу често не е онаква каква што ние си ја замислуваме. Но, понекогаш вреди да се ризикув..

Автор: Бет Моран

520 ден

Рецептот за надеж

Еви бега од навидум блескавиот живот со нејзиниот речиси бивш сопруг. Од загубата на нејзиното бебе...

Автор: Фиона Валпи

490 ден

(Не)откриената тајна

Може ли старата куќа која се распаѓа да понуди нов живот, нова љубов и нова надеж?Животот на Џи..

Автор: Фиона Валпи

490 ден

Длабоко под површината

Таа е скршена однатре…Меган Хантер има дадено сѐ од себе за повторно да застане на нозе и да го оста..

Автор: Памела Клер

420 ден

Статистичка веројатност за љубов на прв поглед

Кој би рекол дека четири минути можат да сменат сѐ?Денес треба да биде еден од најлошите денови во ж..

Автор: Џенифер И. Смит

390 ден

Фустанот и Светец

„Фустанот“ и „Светец“ се две кратки приказни од легендарната Колин Хувер, која неуморно твори бидејќ..

Автор: Колин Хувер

350 ден

Последното писмо

Едно последно писмо. Неговата последна желба. Оди и биди со неа…Бек,Ако го читаш ова… го знаеш она з..

Автор: Ребека Јарос

590 ден

Прикажани 1 до 15 од 240 (16 страни)