Начин на испорака


Нарачаните производи ќе ви бидат доставени најдоцна до 5 работни дена, по процесирањето на вашата нарачка. Нарачката ќе ви биде доставена до адресата која сте ја навеле како адреса на испорака.

Плаќањето се извршува на лице место при доставата на нарачаните производи. Вршиме достава низ целата територија на Р. Северна Македонија. Трошоците за испорака се наплаќаат и истите ќе бидат претставени. Збирот на цената на производот и цената на доставата ќе бидат јасно истакнати и назначени.

Букленд ДОО обезбедува враќање единствено за производите кои се купени од www.bookland.mk и под одредени услови.

Во случај производот кој сте го добиле да е оштетен, може да се врати во рок од 7 дена, заедно со приложениот документ и истиот да се замени со нов.

Буклед ДОО се оградува од штетата во случај производот да е користен, отпакуван или оштетен, но не од наша страна!

Букленд ДОО го задржува правото да ја менува политиката за враќање на производи. Сите промени ќе стапат на сила веднаш по нивното објавување на веб сајтот.