• вашето омилено книжевно катче...
  • цената за достава е 130ден, за над 1000ден доставата е бесплатна

Нови наслови

Последната книжарница во Лондон

Последната книжарница во Лондон

Безвременски роман за храброста, љубовта и трајната моќ на книгите, инспириран од вистинска приказна..

Автор: Медлин Мартин

383 ден 450 ден

Последната куќа од улицата

Последната куќа од улицата

Дијана Чејмберлен е убедливо виртуоз за приказни исполнети со длабоки емоции. Проникливоста во човеч..

Автор: Дијана Чејмберлен

425 ден 500 ден

Клетва

Клетва

Реши дека нема да ги даде ни мајка си ни сестрите, што и да се случи. Му даде завет на татко си дека..

Автор: Јелена Бачиќ Алимпиќ

417 ден 490 ден

Долга реса крај морето

Долга реса крај морето

Приказна за љубовта, пријателството, надежта и егзилот, која е актуелна и денес, и покрај тоа што се..

Автор: Изабел Аљенде

383 ден 450 ден

Тајната аптека

Тајната аптека

1791 година. Една студена февруарска ноќ, во тајна аптека скриена зад лажен ѕид, во задниот дел..

Автор: Сара Пенер

383 ден 450 ден

Убиствата во Флит хаус

Убиствата во Флит хаус

Ненадејната смрт на еден ученик во Флит хаус, во Свети Стефан - мало приватно интернатско училиште в..

Автор: Лусинда Рајли

510 ден 600 ден

Злотвор

Злотвор

Ако тој мисли на вас, мртви сте.Една чудна несреќа во рурален Вајоминг води до апсење на човек за по..

Автор: Крис Картер

417 ден 490 ден

Ловец на зајаци

Ловец на зајаци

Десет мали зајаци, сите облечени во бело,Се обидоа да летнат на небото со летачка.Врвцата на летачка..

Автор: Лаш Кеплер

468 ден 550 ден

Договорот

Договорот

Таа ќе склучи договор со најлошото момче на факултетот…Хана Велс конечно наоѓа некој кој ја возбудув..

Автор: Ел Кенеди

383 ден 450 ден

Љубовна хипотеза

Љубовна хипотеза

Хипотеза: Еден мал експеримент може да се претвори во катастрофа, или во светско откритие.Олив Смит,..

Автор: Али Хејзелвуд

425 ден 500 ден

Неодолива страст

Неодолива страст

Животот ја научи да излезе од пеколот како победник и да не копнее по љубов.Даника немаше среќа во љ..

Автор: Ребека Лили

416 ден 489 ден

28 лета

28 лета

Кога Линк, синот на Малори Блесинг, ќе добие барање од мајка си да се јави на еден телефонски број и..

Автор: Елин Хилдербранд

425 ден 500 ден

Детето што сакаше елени

Детето што сакаше елени

#3 Миа Кригер и Холгер МункЗима е, 1996 година. Еден пензионер вози низ планините со својот автомоби..

Автор: Самуел Бјорк

383 ден 450 ден

Патасана

Патасана

Археолошко ископување во антички хетитски град во близина на границата со Сирија ќе открие плочи нап..

Автор: Ахмет Умит

468 ден 550 ден

Детето на месечевата светлина

Детето на месечевата светлина

Вознемирувачки и емотивен трилер што нема да ве остави мирни сè додека не откриете сè за вашите сосе..

Автор: Карен Мекквешчен

425 ден 500 ден

Паѓање

Паѓање

Штотуку се качивте на летот за Њујорк. Во авионот освен вас има уште четириесет и три патници. Она ш..

Автор: Т. Џ. Њумен

417 ден 490 ден

Добри вибрации, добар живот

Добри вибрации, добар живот

Љубовта кон себе е баласирање меѓу прифаќањето на себеси онакви какви што сте, иако знаете дека засл..

Автор: Векс Кинг

425 ден 500 ден

Порив

Порив

Луѓето имаат внатрешен порив да бидат автономни, самоопределени и меѓусебно поврзани. А кога ќе го п..

Автор: Даниел Х. Пинк

425 ден 500 ден

Ментална хигиена

Ментална хигиена

Менталното здравје и менталната хигиена се сложени научни проблеми. Овде ќе прочитате кој е концепто..

Автор: Џ. Е. Волас Волин

425 ден 500 ден

Остани спокоен со Сенека

Остани спокоен со Сенека

Се чувствувам изгубено, како да не сум на вистинскиот пат. Се споредувам со другите и се чувств..

Автор: Јана Капри

238 ден 280 ден

Следи нè на Instagram